Offisiell åpning i strålende sommervær

Lisa Gustavsen Endret:28.05.2018 14:05

​Fredag 25.mai ønsket avdelingsleder Didrik Ueland og enhetsleder Linda Sannes Bakstad velkommen til åpningen av den nye samlokaliserte boligen for eldre utviklingshemmede. Åpningen ble feiret med grillmat og vafler

​Idd samlokaliserte bolig ligger idyllisk til med en storslagen utsikt over Iddesletta.

- Fem av syv leiligheter har nå fått leieboere. De to siste venter vi med til over sommeren, sier lederen for den nye samlokaliserte boligen Didrik Ueland.

Den første beboeren flyttet inn 10.april og siden har rommene fylt seg opp fram mot den offisielle åpningen 25.mai.

Hele huset er pusset opp i delikate, dempede toner og er godt tilrettelagt for målgruppen.

- Vi har fått mye god hjelp fra eiendomsavdelingen, forteller enhetsleder Linda Sannes Bakstad.

Hun forklarer videre at formålet med en egen samlokalisert bolig for de litt opp i årene er at de ikke lenger er i den situasjon at det er aktuelt å reise ut på dagsenter og jobbing som en del av hverdagen.

- Vi jobber målrettet med å stimulere og ta vare på egenressurser og behovene til den enkelte. Selv om de nå skal ha alt tilrettelagt innenfor rammen av boligen vil det ikke si at de vil mangle tilbud, sier Bakstad.

Avdelingsleder Ueland er godt fornøyd med konseptet de skal jobbe med på Idd samlokaliserte.

- Det er en spennende balansegang. Vi skal fremme både egenverd og privatliv samtidig som vi skal jobbe for et fellesskap som gir en meningsfylt hverdag og gode opplevelser, sier han.

Idd-samlok-kommunalsjef.pngKommunalsjef Helse og omsorg, Veronica Aam møtte fram til åpningen og overrakte blomster til avdelingsleder Didrik Ueland.

Idd-samlok-beboerrom.png  Idd-samlok-griller.png

Lyse og luftige boligrom                                                                         Avdelingsleder Didrik Ueland viser fram gode "grill-egenskaper"

Opprettet: 28.05.2018 13:20