Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Omkjøring på Brødløs ved Dyrendalsveien

Henrik Meyer Endret:06.04.2018 16:14

Fra mandag 9. april og to uker fremover vil også Rokkeveien mellom de to bensinstasjonene på Brødløs være stengt. Det blir skiltet omkjøring.

Siden januar har arbeidet med å legge nye rør for vann og avløp pågått i Dyrendalsveien mellom Alfheim og YX-stasjonen på Brødløs. Som tidligere varslet åpnes dette området for trafikk til 1. mai


Må stenge krysset

Etter dette skal det blant annet legges rør i veistrekningen fra YX-stasjonen og opp mot rundkjøringen på Brødløs. Før åpning av Dyrendalsveien nedover mot byen må rørene også legges forbi krysset ved YX-stasjonen. Arbeidene i og rundt dette krysset starter til uka og vil pågå ut april (uke 15-17). 

Derfor er vi nødt til å stenge innkjøring til dette krysset helt i denne perioden. I praksis betyr det at Rokkeveien og Dyrendalsveien vil være stengt fra rundkjøringen på Brødløs til Alfheim fra neste uke og ut april. 


Omkjøring

Omkjøring fra Brødløs mot sentrum blir da via BRA-veien gjennom Grønliveien til Busterudkleiva og videre ned Busterudkleiva til Snippen som i dag. Omkjøring fra sentrum mot Brødløs vil gå opp Busterudkleiva som i dag, men så inn Strupeveien til BRA-veien og så mot rundkjøringen på Brødløs.

Omkjøringen vil bli skiltet. Den aktuelle strekningen i Grønliveien (forbi Felleskjøpet) er enveiskjørt i dag. Den aktuelle strekningen i Strupeveien er toveiskjørt i dag, men vil bli skiltet enveiskjørt i den aktuelle perioden.

Se kart over omkjøringen uke 15 - uke17:

20180409_Dyrendalsveien-VA-omkjoring.JPG


Mer informasjon

De blå markeringene i bildet under viser alle steder det skal graves som del av dette prosjektet fremover mot høsten.

Dyrendal_Alfheim_VA-prosjekt2018.png

Opprettet: 06.04.2018 15:08

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar