Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Oppgradering av Halden stadion

Henrik Meyer Endret:21.06.2019 13:05

​I sommer skal vi rehabilitere det røde tartandekket som brukes til friidrett på Halden stadion. Mens det gjøres er stadion stengt og biler bør ikke parkere nær gjerdet.

Mandag 15. juli stenger Halden stadion helt for all aktivitet. Deretter vil det være adgang forbudt i cirka tre uker. Dette er avklart med idrettsklubbene som bruker anlegget fast, men det er viktig at også andre er klar over dette. 

Grunnen til at stadion må stenge noen uker i sommer er at det skal gjøres et vedlikeholdsarbeid som skal bidra til at stadion skal være et bra sted å løpe og drive med friidrett i mange år til. 

Det røde tartanbelegget, som er det meste av underlaget utenfor gressmatta på stadion, skal retoppes. Først skal belegget renses. Deretter skal det legges nytt toppdekk og dette skal merkes på nytt. Halden kommune har satt ut denne jobben til eksterne spesialister. Firmaet Miljørens skal utføre rensejobben, mens PST Sportsanlegg utfører jobben med tartandekket.

Parkeringsforbud

Dette arbeidet kan medføre noe støv. Det meste på stadion vil bli tildekket mens arbeidet pågår for å begrense spredning av støv. Det kan likevel være at vind kan spre noe støv. Ved lignende arbeid tidligere har dette skitnet til biler og det ønsker vi ikke. Derfor må det ikke parkeres inntil gjerdene mot stadion i Roald Amundsensgate fra 19. juli, da den delen av arbeidet vil starte. 

Det er ikke noen helserisiko forbundet med dette arbeidet. 


Opprettet: 21.06.2019 13:02

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar