Oppmerking av P-plasser i sentrum

Henrik Meyer Endret:23.09.2019 12:48

Mandag 23. september og tirsdag 24.september vil en del parkeringsplasser i sentrum være stengt fordi de skal merkes opp på nytt.

Flere av parkeringsplassene våre trenger et nytt malingstrøk på bakken for at det skal være tydelig hvor bilen skal stå parkert. Plassen blir best utnyttet slik at flest mulig bilister finner parkeringsplass, dersom det er tydelig hvor bilene skal stå. Derfor skal vi nå male opp en del slike markeringer som har blitt slitt bort.

Mens arbeidet pågår vil det være reduserte parkeringsmuligheter i sentrum.

Hvis været tillater det, starter vi med merking av parkeringsplasser fra mandag 23. september og arbeidet er beregnet å bli ferdig i løpet av dagen. I første omgang er det parkeringsplasser i Teatergata, Tordenskjoldsgate og den tidligere skolegården ved Athletic sound, Repslagergata, Violgata opp til Vognmakergata, parkeringsplassen ved Frivilligsentralen og Fisketorget. Disse plassene blir sperret av fra søndag slik at de kan feies før de males. De brosteinsbelagte områdene vil ikke bli berørt. Det vil også være mulig å kjøre i gatene. Det er bare parkeringsplassene som sperres.

Det er viktig at ingen parkerer på følgende P-plasser tirsdag morgen 24.9:
Bankplassen ved Motz. Polplassen v/Øvre Bankegate - Showtime - Bankegata – Nedre og Øvre Bankegate + hele området ved Rødsbergsplass og Ekstrandplassen. Samt hele Kirkegata – Blokkhusgata og Loistomta på sydsiden.

For de som vanligvis parkerer i dette området kan parkeringshuset ved Os være et alternativ. Der er det vanligvis mye ledig kapasitet.

Opprettet: 19.09.2019 14:33