Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Vil sjekke hvordan ungdommene har det

Lisa Gustavsen Endret:06.04.2020 12:33

​SLT-nettverket i Halden kommune har opprettet et eget oppsøkende ungdomsteam. Nå skal teamet ut i gatene og oppsøke plasser hvor ungdom samles.

Formålet med teamet er å være en ressurs som ungdom kan snakke med. Skolene har vært stengt i tre uker, og teamet ønsker å treffe de unge og høre litt hvordan de har det om dagen. Kanskje minne om tiltak som kan hindre smitte av korona-viruset. 

Målgruppe som teamet ønsker å få kontakt med er er unge haldensere mellom 13 og 23 år.

- Vi opplever at det jobbes godt på tvers av instansene og at mange strekker seg langt for å bistå i en veldig uvirkelig og for mange en ekstra vanskelig tid. Vi ønsker å være der ungdommen er for å høre hvordan det går med dem, sier SLT-koordinator i Halden kommune Lena Eriksen. 

​SLT, som står for "Samordning av lokale rus- og kriminalitetsforebyggende tiltak" har nå opprettet et team som består av ansatte i barneverntjenesten, skole, videregående skole, leder av de kommunale ungdomstilbudene og SLT koordinator. De har i tillegg et tett samarbeid med politiet.  

F.h Åshild Johnsen, Halden vgs, Jeanette Lauritsen, barneverntjenesten, Linn Rokke Andersen, leder de kommunale ungdomstilbudene, Lena Eriksen, SLT-koordinator og foran Monica Hågensen, Hjortsberg skole.


Her er Halden kommunes samleside for informasjon om koronapandemien

Opprettet: 06.04.2020 09:45

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar