Ordførerens frokostmøte i juni

Henrik Meyer Endret:09.06.2020 22:49

​Ordførerens frokostmøte er en møteplass for næringslivet. 10. juni skal møtet være hos Blender i gågata, men de fleste må følge møtet digitalt.

Tid: Onsdag 10. juni kl. 08.00 - 10.00
Sted: Blender Collective, Storgata 15 - eller digitalt her

Begrenset plass - møtet streames

Av smittevernhensyn vil det måles opp plassering av stoler med 1 meters avstand i lokalene til Blender. Det blir dermed en begrensning på 30 personer som kan delta i det fysiske møtet. Ved påmelding vil de første 30 få plass i lokalene hos Blender, mens øvrige kan følge møtet digitalt her fra klokken 08.00:

• Frokost og mingling
  • Ordfører Anne-Kari Holm åpner møtet og foretar offisiell åpning av lokalene.
  • Blender forteller om sitt konsept og satsing i nye lokaler.
  • Halden Næringsutvikling som sitter i samme kontorfellesskap forteller om sine fremtidsplaner.
  • Østfoldmuseene v/Lillian Nyborg informerer om planene med Bymuseet.

Hva og hvem

"Ordførerens frokostmøte» er en møteplass for næringslivet, som arrangeres på ulike steder flere ganger i året. Det er Halden kommune som tilrettelegger disse arrangementene i samarbeid med lokale bedrifter. Det gjør vi fordi nye muligheter og nye arbeidsplasser skapes når folk snakker sammen og vet hva andre bedrifter driver med.

Arrangementet er åpent og gratis for næringsdrivende og andre ledere/arbeidsgivere i Halden.

Påmelding

Arrangementet er gratis. Det er nødvendig med påmelding av hensyn til servering og planlegging. Denne gangen er det også nødvendig av smittevernhensyn og plassbegrensning i lokalet. Informasjon om påmelding kommer som vanlig på epost til tidligere deltakere. Det er ikke nødvendig med påmelding for å følge direktesendingen på denne siden.

Det er også laget et Facebook-arrangement for dette møtet. Det finner du her. Klikk "skal" eller "interessert" på Facebook-arrangementet nå, så husker du å holde av tid i kalenderen din.

Velkommen!

Opprettet: 04.06.2020 14:56