Presenterte skisse for nye Os skole

Lisa Gustavsen Endret:07.09.2020 14:54

Torsdag 3. og fredag 4. september gjennomførte Asplan Viak og Halden kommune en presentasjon av hovedprinsipper og foreløpige skisser av Os skole og idrettsarena for sentrale brukere av anlegget.

​Asplan Viak AS, som er valgt til arkitekt, landskapsarkitekt og prosjekteringsgruppe for Os-prosjektet, har siden juni arbeidet med å tegne en samlet løsning for barneskole og idrettsarena på tomta.

Disse planene skal i de kommende ukene innarbeides i prisforespørsler til entreprenører for byggeprosjektet.

I samarbeid med brukerne

Parallelt med prisforespørsler til entreprenører skal Halden kommune videreføre brukerprosessen og sikre at viktige detaljer i utforming av bygg og utomhusareal faller på plass.

Dette arbeidet foregår nå i høst og møtene forrige uke er et ledd i denne prosessen.

Løsningene som ble presentert er basert på rom og funksjonsprogrammet som mange brukergrupper har bidratt med å utarbeide.

Hensikten med møtene 3. og 4.september var å gi brukerne av anlegget en god presentasjon av hovedprinsipper og løsninger, og gi alle samme mulighet til innsyn i prosjektet.

Det kom inn mange gode og viktige innspill under møtene og i etterkant. Innspillene blir oppsummert og tatt med i den videre prosessen.

Les mer om Os-prosjektet

Under: skisseforslag underetasje