Remmen svømmehall endrer måten de tilrettelegge for smittevernsreglene

Lisa Gustavsen Endret:21.10.2020 10:52

​Fra mandag 26.oktober innfører de et system hvor de slipper inn besøkende kun hver hele time. Dette er et forsøk på å gjøre ventetiden og bruken av svømmehallen smidigere for både brukerne og de ansatte.

​Med kravet om å holde god nok avstand, er det plass til 10 menn og 10 kvinner i garderober og basseng samtidig. Badetiden er 45 minutter og et kvarter er satt av til dusj og omkledning.

Etter at svømmehallen åpnet etter sommeren har det flere ganger hopet seg opp med besøkende som må vente på å slippe inn i badeanlegget. Det er ikke en god situasjon da det kan bli vanskelig å overholde 1-metersregelen når mange sitter sammen inne i ventesonen.

Når besøkende nå kun skal slippes inn i bygget hver hele time, håper de ansatte at det skal bli mindre ventetid, mer oversiktlig og lettere å overholde smittevernsreglene.

Ring gjerne på forhånd for å sjekke pågangen

Det kan likevel komme flere enn det er mulig å slippe inn av gangen til enkelte tider, så de som bor innen kort radius fra svømmehallen oppfordres til å ringe å sjekke rett før den tiden de har tenkt å komme. Da kan de ansatte gi deg beskjed om det er få eller mange som venter. Bruk tlf 488 99 059 når du kontakter Remmen svømmehall.

Ledelsen ser på mulige måter å løse timebestilling på og vi informerer ved endringer.

Opprettet: 21.10.2020 10:36