Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

RenoNorden AS slått konkurs

Martin Vik Endret:19.09.2017 10:30

​Selskapet som har avfallshåndteringen i Halden, ble slått konkurs mandag. Selskapet har i en periode hatt utfordringer, noe som førte til at Halden kommune i sommer inngikk en beredskapsavtale med RagnSells. Søppel hentes som normalt i Halden tirsdag. 

RenoNorden AS, som har avfallshåndteringen i Halden, gikk konkurs mandag kveld. Det opplyser selskapet i en melding til Oslo Børs. Halden kommune har tirsdag fått avklart at søppel likevel vil bli hentet som normalt av konkursboets biler på tirsdag.

Beredskapsavtale

RenoNorden har hatt utfordringer siden tidlig i sommer, og på bakgrunn av det inngikk Halden kommune en beredskapsavtale med RagnSells om å overta driften på kort varsel. Denne avtalen iverksettes nå, og det har allerede mandag kveld vært samtaler mellom kommunen og RagnSells.

- Med fasit i hånd er jeg svært glad for at vi ingikk denne avtalen. På den måten unngår vi de utfordringene vi har sett i andre byer, sier rådmann Roar Vevelstad.

Raskt tilbake til normalen

- Denne avtalen sikrer at vi raskt kommer tilbake til normalen. Nå skal RagnSells få et par dager til å få på plass biler og mannskap, og så skal vi være tilbake i normal gjenge igjen, avslutter Vevelstad.
Opprettet: 18.09.2017 22:46

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar