Søk bostøtte elektronisk

Lisa Gustavsen Endret:16.05.2019 13:43

​Vurderer du å søke bostøtte? Disse to damene kan hjelpe deg

Det er en sterk oppfordring fra Husbanken om at alle bør søke bostøtte elektronisk. Synes du det høres vanskelig ut kan du få god hjelp.

- Det positive med å levere en elektronisk søknad er at du kan gjøre det på dataen hjemme i ro og fred. Det er en sikker metode og du kan også enkelt sjekke om søknaden har kommet inn ved å logge deg inn på «Min side» på husbanken.no, forklarer Helene Løvhaug på boligkontoret.

Husbankens nettsider kan du også lese hva du trenger av dokumentasjon og generell informasjon om bostøtteordningen. Du trenger elektronisk ID for å søke bostøtte på denne måten.

- Om du trenger å låne en pc og få veiledning i hvordan du søker er du velkommen til kommunens servicesenter. Du må huske å ta med deg det du trenger av dokumentasjon og din elektroniske ID, sier Runa Hansen. Hun legger til at om du søker hjemmefra og ikke har mulighet til å skanne inn dokumenter i søknaden går det like fint å ta bilder av de med mobilen og legge de inn på den måten.

Som et tilbud til bostøttesøkere kommer Helene Løvhaug og Runa Hansen fra boligkontoret til å være tilgjengelige på servicesenteret på følgende datoer mellom kl.12.00 og 14.00:
21.mai, 11.juni, 18.juni, 13.august og 20.august

- Vi anbefaler alle å benytte seg av den elektroniske løsningen til Husbanken. Vi hjelper alle som trenger det og minner om at det du må huske på er å ta med alle relevante dokumenter og din elektroniske ID. Ta kontakt om det er noe du lurer på, sier Helene og Runa.

Les mer om bostøtteordningen:

Opprettet: 16.05.2019 12:54