Søndagstur i elbil

Lisa Gustavsen Endret:05.06.2019 10:45

​Kommunens elbil-prosjekt har blitt utvidet med en hyggelig vri. Hver søndag står bilene til disposisjon for Halden Frivilligsentral

Frivilligsentralen sondagstur.jpgSentralen har frivillige sjåfører som kan ta med seg ensomme eller de som sjelden kommer seg ut, på en koselig søndagstur.

Frivilligsentralen har for tiden et prosjekt på gang for å gjøre noe for denne gruppen og har inngått et samarbeid om bruken av elbilene.
Det er Frivilligsentralen som registrerer alle oppdrag og formidler kontakt mellom de som ønsker å være med tur og den frivillige sjåføren.

Ordningen er foreløpig under utprøving og vil fortsette i sommer.

Søndagsbilturene starter med at den som ønsker å være med på tur eller at noen på vegne av vedkommende tar kontakt med Frivilligsentralen innen kl.12 på torsdager for å vise interesse for søndagens biltur.

Så om du kjenner noen som sjelden er ute og har lyst til å være med på en søndagstur, kanskje se igjen et sted eller bare oppleve en hyggelig tur rundt i distriktet, så hører gjerne Frivilligsentralen fra flere.
Om du skulle ha litt tid til overs, lyst til å glede andre og være med i prosjektet som frivillig sjåfør, så hører de gjerne fra deg også.

Frivilligsentralen forteller at det har vært flere fine søndagsturer med elbiler de siste ukene. Blant annet turen disse to damene fikk til Elgåfossen sammen med søndagens frivillig-sjåfør.

Opprettet: 04.06.2019 14:08