Sammen får vi det til!

Lisa Gustavsen Endret:15.01.2020 09:22

​Det er vel ikke noe som er så hyggelig som å samle familien rundt bordet til et godt måltid. ​Det fikk beboerne på Bergheim bo- og aktivitetssenter anledning til da det ble arrangert «restaurantkveld».

Og at dette var noe som slo an var det ikke tvil om. Denne kvelden var det ca. 80 gjester - beboere og deres pårørende - samlet i stedets kultursal. Familien Jolma var blandt dem som koste seg med maten og stemningen.

Familien Jolma.jpg

Man kunne velge mellom to retter på menyen; skinkestek med tradisjonelt tilbehør eller laks med hollandaisesaus og agurksalat. Til dessert var det karamellpudding. Til maten kunne man velge mellom mineralvann, øl eller vin.

Det var mye som gjorde denne kvelden spesiell. Ikke bare stilte kjøkkensjef Per Arne Gjødalstuen og hans dyktige medarbeidere fra sentralkjøkkenet opp og lagde maten på stedet, også Sanitetsforeningen var med på å gjøre restaurantkvelden vellykket. Ti flotte sanitetskvinner serverte alle gjestene ved bordene som de på forhånd hadde pyntet og gjort i stand til denne festkvelden.

-Vi hadde også ordnet med underholdning. Camilla Mathisen og hennes datter Amalie kom og sang så vakkert for oss, forteller Anne-Berith Stangebråten, aktivitet- og frivillighetskoordinator. Hun retter en stor takk til alle som bidro til at denne kvelden ble så vellykket.

Kokkene.jpg

Ansatte som til vanlig er å treffe på sentralkjøkkenet sørget for at det både luktet og smakte godt.

Matservering.jpg     Dessert.jpg

Sanitetsforeningen.jpg

Sanitetsforeningen sørget for at alle fikk servert det de hadde bestilt.

Camilla Mathisen og Amalie.jpg      Anniken Nilsen.jpg

Camilla Mathisen og datteren Amalie stod for underholdningen.
Enhetsleder Anniken Nilsen ønsket velkommen og guidet alle trygt igjennom kvelden. I tillegg var hun på farten hele tiden med å dekke bord, opprydding og i oppvasken.

Opprettet: 03.12.2019 12:58