Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Smittevernveileder for produksjon av frukt, bær, grønnsaker og potet

Lisa Gustavsen Endret:20.05.2020 12:29

Alle som på en eller annen måte er involvert i norsk grøntproduksjon vil finne relevant stoff i denne veilederen. 


For å hindre spredning av koronaviruset (SARS-CoV-2), som gir sykdommen covid-19, stilles det ekstra strenge krav til smittevern hos ansatte og i befolkningen generelt.

I veilederen gir myndighetene råd og informasjon om godt smittevern til norske produsenter av frukt, bær, grønnsaker og potet, for å bidra til at
  • dine arbeidstakere holder seg friske
  • du opprettholder matproduksjonen
  • maten du produserer er trygg
Veilederen er laget av Mattilsynet, Arbeidstilsynet, Stiftelsen Matmerk og Fylkesmannen i Vestland, med faglige innspill fra Fylkesmennene i resten av landet, på oppdrag fra Landbruks- og matdepartementet. 



Opprettet: 20.05.2020 12:21

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar