Solheim dagsenter feirer 10 år

Lisa Gustavsen Endret:29.03.2019 16:36

Når Solheim dagsenter feiret 10 års jubileum vanket det marsipankake og mange gode ord

Anette Woldheim Hansen.jpgDet er ikke bare dagsenteret som feirer 10 år men faktisk Halden kommunes satsing på demensomsorgen som sådan. Tidligere hadde vi ikke den spesialkompetansen som vi nå ser på Solheim senter og utvider med det nye senteret på Bergheim.

- Det har hele tiden vært mange søknader på plassene her på dagsenteret, til tider ventelister, sier teamleder Anette Woldheim Hansen. Fra 1.april endres hennes status til avdelingsleder og hun blir leder for dagsentrene på både Solheim og Bergheim bo- og aktivitetssenter.

- Suksessfaktoren her hos oss er at vi har et veldig stabilt arbeidsmiljø, sier Anette. Det smitter over på brukerne og de fleste kommer til dagsenteret med et smil og gleder seg til å tilbringe dagen der.

- Vi er gode på å se hver enkelt og hva de liker å drive med, presiserer Anette i talen hun holdt til de som var med og feiret 10-års jubileet.

Rundt bordet satt det brukere av dagsenteret, ansatte, ledere samt lederen i Demensforeningen, Gerd-Berit Odberg og varaordfører Anne-Kari Holm.

Mens alle koste seg med kake og kaffe tok enhetslederen for sykehjemmene, Anniken Nilsen ordet og roste dagsenterets viktige arbeid.
- Jeg ser hvor godt alt fungerer her på Solheim og håper Anette overfører det til det nye dagsenteret på Bergheim også, sa Nilsen.

Også varaordføreren hadde forberedt en tale til ære for jubileet. Hun fortalte litt om sin egen erfaring med temaet demens, og at det er godt vi nå har tilrettelagte plasser for de med en demenssykdom.

- Jeg vil takke for den innsatsen og omsorgen både ansatte og frivillige viser de som har fått denne sykdommen. Tusen takk for at jeg ble invitert og gratulerer med dagen, sa varaordfører Anne-Kari Holm og overrakte blomster til avdelingen.

Anette, varaordfører og bruker.jpg

Varaordfører tale.jpg