Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Stenger Festningsgata to uker

Henrik Meyer Endret:31.07.2019 16:41

​Festningsgata

​Mandag 5. august stenges Festningsgata/Knardalsbakken for gjennomkjøring, men det vil bli åpnet igjen til skolestart. 

I sommer har det vært en pause i anleggsarbeidet i Festningsgata for å ikke forstyrre turisttrafikken til festningen i høysesongen. Nå starter arbeidet opp igjen. 

Det første som skal gjøres er å ferdigstille stensetting i krysset mellom Festningsgata og Knardalsbakken. Mens det gjøres må veien stenges for gjennomkjøring. Dermed stenges Knardalsbakken for gjennomkjøring fra mandag 5. august. Det er satt av to uker til denne delen av arbeidet, så Knardalsbakken vil igjen være åpen for gjennomkjøring i tide til skolestart. 

Vær oppmerksom på at også bussene må velge alternativ rute til og fra byen i denne perioden. Østfold kollektivtrafikk melder at holdeplassene Festningsveien, Knardal kolonial og Folkvang skole ikke vil bli betjent av linje 30 i denne perioden.

Det gjenstår fortsatt arbeid i den delen av Festningsgata/Festningsstredet som er over krysset og nærmest festningen, men det vil ikke påvirke gjennomkjøringen i Knardalsbakken. Dette arbeidet vil gjøres ferdig når arbeidet i krysset er avsluttet.

Dette arbeidet er en del av Halden kommunes omfattende innsats for å oppgradere vann- og avløpsnettet i kommunen.


Opprettet: 31.07.2019 14:50

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar