Stenger innkjøring til Stenrød

Henrik Meyer Endret:19.05.2020 10:52

Grunnet planlagt arbeid med vann- og avløpsrør må Stenliveien stenges for innkjøring fra Rokkeveien neste uke.

Mandag 25. mai stenger den ene innkjøringen til Stenrød. Det er i krysset mot Rokkeveien rett ved Hjortsberghallen at Stenliveien vil bli stengt for gjennomkjøring. Veien sperres cirka klokken 7 mandag morgen og ventes å være stengt omtrent en uke.

- Vi skal grave over Stenliveien for å legge nye vann- og avløpsrør i bakken slik at disse krysser veien. Dette er en videreføring av det omfattende anleggsarbeidet som har vært gjort i Dyrendalsveien tidligere og er et viktig bidrag i å sikre et godt og trygt vann- og avløpsnett i Halden, sier prosjektleder Rune Adolfsen i Halden kommune.

Som følge av dette arbeidet må alle som skal til og fra Stenrød kjøre via Stenrødveien til BRA-veien hele neste uke. Det vil være mulig å kjøre frem til alle eiendommer – også Hjortsberghallen, men veien dit blir litt lenger enn vanlig for mange. Det vil heller ikke være mulig å gå eller sykle forbi sperringen da det skal graves dypt. Bussene vil ikke kjøre over Stenrød neste uke som følge av dette.

- Det er Halden kommunes egne folk som skal utføre dette arbeidet. Vi kommer til å jobbe lange dager for at Stenliveien skal kunne åpne igjen som normalt så raskt som mulig, sier Adolfsen.

Det er foreløpig planlagt at det vil være anleggsarbeid i tidsrommet 7-21 alle dager neste uke.

Berørte beboere på Stenrød er varslet via SMS eller epost. Har du ikke fått en slik melding og mener du burde fått det, bør du lese mer om vårt varslingssystem her.

Opprettet: 19.05.2020 10:50