Stenger to skoler grunnet vannmangel

Henrik Meyer Endret:23.10.2019 11:26

Kongeveien skole og Risum ungdomsskole stenger. Os holder fortsatt åpent som normalt.

​Kongeveien skole og Risum ungdomsskole har hatt mangelfull vanntilførsel en god stund onsdag morgen. Det er ikke godt nok vanntrykk til å tilfredsstille brannforskriften for skolene. Derfor stenger Kongeveien skole og Risum ungdomsskole onsdag formiddag, og elevene sendes hjem.

Alle foresatte ved de to skolene skal nå være orientert om hvordan de skal forholde seg til dette. Dersom det skulle være noen foresatte som likevel ikke har mottatt informasjon, kan de kontakte skolen direkte.

De elevene som vanligvis tar skolebuss vil bli hentet med buss fra skolen klokken 10.45. Noen elever som trenger det vil også bli sendt hjem med taxi. Skolene tar vare på alle barn til de har fått kontakt med hjemmet.

Os skole holder fortsatt åpent som normalt. Selv om dette er like i nærheten er ikke rørene i bakken de samme, og dermed har Os tilstrekkelig med vann til normal drift.

Også Halden kommunale kompetansesenter på Risum har avlyst dagens undervisning.

For øvrig informasjon om vannlekkasjen - se her!

Opprettet: 23.10.2019 10:46