Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Stenger vann til Idd

Henrik Meyer Endret:28.10.2019 11:31

​Mange beboere på Idd blir uten vann om kvelden 30. oktober på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Halden kommune skal bytte ut to reduksjonsventiler slik at disse også i årene som kommer skal sikre riktig vanntrykk og riktig mengde vann for de som bor på Iddesiden av byen. 

For å utføre denne nødvendige oppgraderingen, er vi nødt til å koble ut vannet for store områder på Idd. De som blir berørt av dette er beboere og andre abonnenter i og ved områdene Aspedammen, Osdalen og utover, samt alle tilknyttet vannledningen mellom Fagerholt og Bakke. 

Vannet vil bli koblet fra klokken 21 onsdag 30. oktober. Klokken 3 natt til torsdag 31. oktober venter vi at vannet er tilbake igjen for alle. 

Kornsjø og Prestebakke blir ikke berørt da de får vann fra et annet vannverk.

Forberedelser

Halden kommune oppfordrer publikum til å gjøre nødvendige forberedelser som å tappe opp vann til dyr der det er mulig, eller å planlegge dusj og tannpuss litt tidligere enn vanlig. Samtidig ber vi om at du ikke tapper opp mer enn du faktisk trenger for disse nattetimene. 

Ved spesielle behov knyttet til vann, ved for eksempel dyrehold, kan publikum ringe Roy Prang på telefon 93244008 for hjelp. 

Dette anleggsarbeidet skal foregå i nærheten av Hovland, men det påvirker ikke trafikken. 

Misfarget vann

Etter at vannet er koblet på igjen, må du regne med at vannet vil være misfarget og det kan være mye luft i vannet. Dette vil også kunne skje utover torsdagen fordi vi da kommer til å spyle rørene for å få ut smuss og luft. Misfarget vann og luft er ikke farlig. Oppdager du dette, må du bare la vannet renne en stund så vil det bli normalt igjen. 


Opprettet: 28.10.2019 11:25

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar