Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Tilbyr likevel skyss til SFO på Folkvang

Henrik Meyer Endret:22.05.2019 08:07
Elever ved Os skole vil likevel få et gratis tilbud om skyss til SFO på Folkvang i perioden det bygges på Os.


Halden kommune har i dialog med Østfold kollektivtransport fått til en fleksibel løsning innenfor vår eksisterende avtale som også inkluderer skyss til SFO. Dette gjør at ekstrakostnaden for å tilby buss til SFO for Os-elevene blir ubetydelig. Opprinnelig var dette antatt å bli en stor ekstrakostnad. 

Ettersom kostnaden nå blir vesentlig lavere enn ventet, vil Halden kommune derfor likevel tilby gratis skyss til SFO på Folkvang for Os-elevene.

- Som kommune må vi se nøye på hvilke ting vi bruker penger på og særlig nøye må vi vurdere tilbud som vi ikke er lovpålagt å gi. Derfor var det for oss vanskelig å kunne tilby skyss til SFO, selv om vi skjønner godt at det har skapt frustrasjon. Nå er jeg veldig glad for at vi i dialog med Østfold kollektivtrafikk har fått en løsning på denne ekstraordinære situasjonen som er til beste for barn og voksne tilknyttet Os skole, sier kommunalsjef undervisning, oppvekst og kultur Kent-Arne Andreassen (bildet). 

Løsningen ble avklart etter dialog mellom ordfører Thor Edquist og ledelsen i Østfold kollektivtrafikk. 

Det legges opp til ett tidspunkt for avgang til og fra SFO. Nøyaktig tid og sted for dette er ennå ikke avklart. Alle slike praktiske detaljer vil administrasjonen i kommunen jobbe videre med å klarlegge i tiden fremover i samråd med skolen og FAU ved Os.  Deretter vil dette bli kommunisert til brukere av SFO-tilbudet ved Os. 


Opprettet: 21.05.2019 12:31

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar