Tiltak for foresatte i kritiske nøkkelfunksjoner

Henrik Meyer Endret:12.03.2020 19:38

Selv om alle skoler og barnehager nå stenges, skal det gis et tilbud til barn av personell i kritiske nøkkelfunksjoner.

Både Halden kommunes skoler og barnehager og byens private skoler og barnehager er pålagt å gi et tilbud til barn av personell i helse- og omsorgstjenesten, transportsektoren eller innen andre kritiske samfunnsfunksjoner. Det samme gjelder for barn med særlige omsorgsbehov som ikke kan ivaretas når barnehage, skole eller andre dagtilbud er stengt.

Dersom du har barn i barnehage eller barneskole og er i en slik kritisk nøkkelfunksjon for samfunnet at du trenger barnepass, må du kontakte din aktuelle skole eller barnehage for å avklare hvordan dette kan gjennomføres.

Vi anmoder om at denne muligheten ikke benyttes hvis ikke det er strengt nødvendig. For eksempel forventes det at barn kan være hjemme dersom en foresatt har hjemmekontor.

Her er Halden kommunes samleside for informasjon om koronaviruset

Opprettet: 12.03.2020 19:34