Undersøkelse om kildesortering av avfall

Henrik Meyer Endret:15.03.2019 12:17

Vi trenger ærlige svar fra dere som bor i kommunen. Det er da vi forstår hvilke områder vi må tilrettelegge bedre. Derfor inviteres du til å delta i en spørreundersøkelse om kildesortering og du kan vinne konsertbilletter hvis du deltar!

Halden kommune har i løpet av det siste året gjort flere endringer i håndteringen av avfall. Ett tiltak har vært innføringen av grønne poser til matavfall. Vi har også endret hvordan vi samler inn plastavfall og papiravfall. Nå vil vi gjerne vite hvor godt du kjenner til de nye ordningene og hva du tenker om kildesortering. Derfor har vi laget en spørreundersøkelse som vi håper flest mulig i Halden vil svare på.

Vinn billetter!

Alle som svarer på undersøkelsen har mulighetene til å delta i trekningen av noen billetter. Som takk for hjelpen trekker vi ut 3 vinnere av 2 billetter fra Brygga kultursal.

Dine svar kan gjøre oss bedre

I Halden kommune jobber vi kontinuerlig for å jobbe smartere. Vi ønsker å tilby løsninger for håndtering av avfall som er praktiske både for deg og oss. Samtidig må våre løsninger ta nødvendige hensyn til miljø og økonomi. Ved å svare på vår undersøkelse gir du oss viktige innspill til vårt videre arbeid med å utvikle ordningene for avfallshåndtering. Det kan komme både deg og miljøet vårt til gode. Kanskje kan også dine svar påvirke hvordan vi informerer om dette fremover. Undersøkelsen er anonym.

Vil du vite mer om kildesortering i Halden - klikk her!

Opprettet: 15.03.2019 11:52