Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Ungdom i Halden og Sarpsborg samarbeider

Henrik Meyer Endret:15.01.2018 15:12
Ungdommer fra ungdomsrådet i Halden og ungdommens bystyre i Sarpsborg har startet et viktig samarbeid på tvers av kommunegrenser for å forebygge radikalisering og utenforskap.
Ungdommene i de to nabokommunene møttes nylig på Sarpsborg rådhus. Da arbeidet de med planleggingen av en felles elevrådskonferanse som har fått navnet «Mot til å møtes. Et løft for å forebygge». 

Denne elevrådskonferansen skal gjennomføres den 8.mars. Tema for konferansen er å forebygge radikalisering og utenforskap gjennom fokus på dialog og inkluderingsarbeid. 

Ungdommene fra Sarpsborg og Halden arrangerer konferansen sammen med  politirådene i begge byene og ønsker å rette et felles fokus på dette viktige arbeidet.  Ungdommene har sammen med gode hjelpere landet et spennende program for dagen, og så fort logistikken er på plass vil det sendes ut en invitasjon til elevrådsrepresentanter, lærere, skoleledelse, barnehagepersonale og andre aktuelle personer som arbeider tett med barn og unge i nabobyene Sarpsborg og Halden. 

UBY- motløft.JPG 
Fra venstre: Varaordfører Sarpsborg Linda Engsmyr, UBY ordfører Sarpsborg Fredrik Gudheim Haraldstad, Mikkel Helle Sørum (Kruseløkka), Viktor Fjalestad (Hafslund b) , SLT koordinator Sarpsborg Tone Faale, Leder ungdomsrådet i Halden Sara Faugstadmo Berg, UBY koordinator Sarpsborg Siri Anette Larsen, Synne Heimark (Hafslund u) , Emeli Kristoffersen Johnsen (Jelsnes b), Prosjektleder «Sammen om» oppvekst Wanja Skarpnord og flyktningrådgiver Halden kommune Karin Orhaug

(Foto: Sarpsborg kommune)


Opprettet: 15.01.2018 11:54

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar