Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Utdanning for trygg oppvekst

Henrik Meyer Endret:08.01.2018 11:13

​Vi jobber kontinuerlig for å bidra til at enda flere barn i Halden får en trygg oppvekst. Utdanning av egne ansatte og veiledning av foreldre er en del av dette. 

Fordi vi har prioritert et internasjonalt utdanningsopplegg vil Halden kommune snart kunne tilby veiledningkurs for foreldre med barn i Haldens barnehager - både kommunale og private. Vi har latt mange ansatte gå på kurs som skal gi gode relasjoner til barna. Noen av disse er også blitt sertifiserte veiledere i det samme programmet. 

Barnehage_COS kurs 1.jpg"Cirkle of security" er et internasjonalt veiledningsprogram både for fagfolk som jobber med barn og for foreldre.

På bildet ser du noen av våre ansatte som nå er sertifiserte COS-veiledere. Dette er styrere og pedagogisk leder i noen av våre barnehager. Fra venstre: Marit Rødsmoen, Mette Waaland, Mette Jæger og Wenche Tysse-Holstad. 

Totalt er 21 av våre ansatte ved flere skoler og barnehager samt ved PPT, barnevern og helsestasjon blitt sertifisert som veileder og kursholder. 

Dermed kan vi snart tilby et godt veiledningsprogram til egne ansatte og til foreldre som har barn i alle byens barnehager. Dette er ikke en rask løsning på noe, men et viktig langsiktig bidrag til trygge barn.

Opprettet: 08.01.2018 11:07

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar