Anleggsarbeid i Harekasveien

Lisa Gustavsen Endret:30.05.2018 09:50

​Arbeid i veien mellom Sommerro og Harekas krever nytt kjøremønster av innbyggerne.

Fordi vi har hatt mange vannlekkasjer skal vi nå legge ny vannledning i Harekasveien fra Vesleveien til litt forbi Felttogveien. Dette skal gi færre lekkasjer, men du må tåle litt endringer i trafikken mens vi jobber med dette.

Veien vil bli stengt for biltrafikk. Det vil skiltes omkjøring om Iddeveien og Øbergveien. Gang/sykkelveien stenges, men det vil åpnes et felt i veien for fotgjengere og syklister.

Dette arbeidet startet mandag 28. mai og vil pågå i flere uker fremover. Arbeidene utføres i etapper. Første etappe er fra Vesleveien til Batteriveien. Når den første etappen er ferdig, vil veien stenges fra Batteriveien til Felttogveien.

Takk for at du viser hensyn rundt våre anleggsområder. Din tålmodighet og vårt arbeid gir på sikt færre vannlekkasjer i Halden.

Kart Harekas.JPG

Opprettet: 28.05.2018 10:01