Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Velkommen til Kunnskap i sentrum!

Henrik Meyer Endret:04.09.2018 15:21

Torsdag 6. september arrangeres Kunnskap i sentrum ved Porsnes.​ Alle som ønsker å bli bedre kjent med muligheter innen jobb og utdanning er velkommen.

Kunnskap i sentrum arrangeres i år for tredje gang. Store uteområder hos Norske Skog Saugbrugs og lokalene til Halden videregående skole på Porsnes skal brukes for å vise frem hva som finnes av muligheter for unge i Halden. 

Elever og studenter ved ungdomsskolene, Halden videregående skole og Høgskolen i Østfold kommer, men dette er et arrangement som vi også håper mange foreldre og foresatte vil besøke. 

Vi tror det blir litt enklere å gi gode råd om utdanning og jobb hvis man investerer et par timer på Kunnskap i sentrum der nesten 70 arbeidsgivere skal vise seg frem og Halden videregående skole inviterer til åpent hus. Noen nyttige foredrag blir det også. 

Kunnskap i sentrum pågår hele torsdagen fra morgen til kveld, men det er mest tilrettelagt for foreldre og foresatte mellom klokken 16 og 19. Du trenger ikke tenke på middag etter jobb. Det selges gode burgere på stedet. 

Kunnskap i sentrum arrangeres av Halden kommune, Halden næringsråd, NAV, Østfold Fylkeskommune, Ungt Entreprenørskap og Høgskolen i Østfold. Berg Sparebank og Sparebank1stiftelsen Halden bidrar økonomisk og Norske Skog Saugbrugs og Halden videregående skole stiller sine områder til disposisjon gratis. I tillegg bidrar mange bedrifter og organisasjoner i Halden med utstillinger og annet dugnadsarbeid. Velkommen!


Opprettet: 04.09.2018 15:08

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar