Vi ønsker kontakt med ledig helsepersonell

Henrik Meyer Endret:18.03.2020 12:49
Koronaviruset legger et stort press på våre helsetjenester og samfunnet som helhet. Halden kommune ønsker derfor kontakt med helsepersonell og studenter som ikke er i arbeid og som vil melde seg til tjeneste.

Vi søker etter leger, sykepleiere, helsesykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere og andre med helsefaglig bakgrunn. Vi ønsker å få en oversikt over personer vi kan kontakte og innkalle hvis det blir behov for ekstramannskaper.

Aktuelle arbeidssteder er i helsehus, sykehjem, legevakt, tilrettelagte boliger (omsorgsboliger), hjemmebaserte tjenester og bo- og miljøarbeidertjenesten.

Du som ønsker å melde deg som tilgjengelig kan ta kontakt med kommunen og oppgi kontaktinformasjon, en kort beskrivelse av kompetanse, erfaring og bakgrunn på denne epostadressen:

Også pensjonister kan bidra

Vi gjør oppmerksom på at pensjonert personell kan jobbe i helsetjenesten uten å tape pensjon. Pensjonert personell som frivillig påtar seg nødvendig arbeid, eller beordres til tjeneste, kan nå motta ordinær lønn uten at pensjonen reduseres. Dette kan du lese mer om på nettsidene til KS her.

Opprettet: 18.03.2020 12:45