Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:26.08.2020 11:35 Emneord (los) Politikk
Ordfører_klubbe.jpgHalden kommune har en politisk ledelse som avgjør saker som er viktige for lokalsamfunnet. Parallelt har kommunen en administrasjon som skal sørge for at det kommunestyret vedtar blir gjennomført. Mens administrasjonen ledes av rådmannen, er det ordføreren og kommunestyret som er på toppen av den politiske ledelsen. Mens administrasjonen er fast ansatt, velges politikerne hvert fjerde år. 

På disse sidene - og menyen til venstre eller over - finner du det viktigste som har med politikk i Halden å gjøre. 


Innsyn

Er du en hyppig bruker vil du snart finne ut at du kan gå rett til vår innsynsløsning for å finne det meste av utvalg, møter, møtedokumenter og kontaktinformasjon til politikere.

Er du bare på besøk kan det være lurt å gå via "Politisk styring" der de ulike politiske organ blir presentert. Da blir du guidet til riktig sted i vår innsynsløsning og det kan være litt enklere.

Hold deg oppdatert

Halden kommune har en egen mobilapp hvor du kan abonnere på nyheter du er spesielt interessert i. Denne kan være ekstra nyttig for deg som er politisk interessert. Du kan nemlig få en melding på din telefon når innkallingen til et politisk møte er publisert. Du kan også få varsel på din telefon når vi har publisert en kunngjøring. Du finner appen ved å søke på Halden kommune der du laster ned apper. Husk å sette "Politikk" og "Kunngjøringer" som dine favoritter.

Spørsmål

Det meste av politisk aktivitet er tilgjengelig gjennom innsynsløsningen, men noe historisk materiale er utelatt. Er det noe du ikke finner kan du alltid sende oss en epost med dine spørsmål og ønsker til postmottak@halden.kommune.no


 Kontakt

 

 Tjenestetilbud

 

 Skjema

 

 Eksterne lenker

 

Opprettet: 16.09.2011 09:56

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar