Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Teknisk

  Endret:30.01.2020 12:04 Emneord (los) Teknisk

Måling.jpg

Halden - trygt og godt

Halden kommune sørger for at du får trygt og godt drikkevann. Vi håndterer din kloakk og ditt søppel på en miljømessig måte. Vi har ansvar for kommunale veier og sykkelstier, parker og friområder. Vi eier mange bygninger som skoler, sykehjem og idrettshaller, dessuten driver vi Halden havn. Brannvesenet er en del av kommunen. Kommunen jobber kontinuerlig med å utvikle Halden-samfunnet i riktig retning gjennom planer og regulering.

Totalt jobber omtrent 160 årsverk innen teknisk i Halden kommune.

Hvor finner jeg svar?

I menyen til venstre finner du informasjon om kommunens tekniske tjenester. I menyen til høyre finner du kontaktinformasjon, relevante skjemaer og lenker til nyttig informasjon utenfor Halden kommunes nettside.

Hvem har ansvaret?

I Halden kommune er dette arbeidet organisert i Kommunalavdeling teknisk som ledes av direktør Ulf Ellingsen. Teknisk er igjen delt inn i fire enheter; Plan & miljø, Kommunalteknikk, Eiendom, Brann & feiervesen.

Kontaktinformasjon

Er det noe vi kan hjelpe deg med, er du velkommen til å ta kontakt.

Klikk her for å se kontaktinformasjon til kommunalavdelingens ledelse. Vil du finne kontaktinformasjon direkte til de ulike avdelingene innen teknisk bør du bruke menyen under hvis du leser dette på mobil eller menyen øverst til høyre hvis du leser dette på en datamaskin.

 Kontakt

 

Opprettet: 12.04.2016 10:45

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar