Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Miljø og landbruk

  Endret:06.01.2020 11:07 Emneord (los) Natur og miljø

klokkesøte.pngDette bildet viser Haldens kommuneblomst "Klokkesøte". På disse sidene finner du faglig informasjon om blant annet forurensing, naturforvaltning, biologisk mangfold og energi. Se fane til høyre for mer informasjon om de ulike temaene.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Støtteordning til tiltak i ulvesonen

​Bakgrunnen for ordningen er Stortingets ønske om å etablere en økonomisk ordning for tap av eventuelle rettigheter eller belastninger innenfor ulvesonen.

Halden kommune har fått tildelt 2 mill. fra Miljødirektoratets støtteordning til kommuner med ulverevir. Privatpersoner, næringsdrivende og organisasjoner kan søke. Les mer her


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Kommunen er gjennom miljøinformasjonsloven pålagt å gi den som ønsker det informasjon om miljø.
 
Retten gjelder opplysninger om det ytre miljøet i kommunen og om forhold som påvirker eller kan påvirke miljøet. Dette kan for eksempel være informasjon om planlagte eller igangsatte tiltak eller aktiviteter i miljøet.
 
Formålet med loven er å gjøre det lettere for den enkelte å bidra til vern av miljøet, i tillegg til å fremme allmennhetens mulighet til å delta i offentlige beslutningsprosesser av betydning for miljøet.


Hvor finner jeg svar?

Menyen til venstre er veien videre til mer informasjon om Halden kommunes arbeid med miljø. I menyen til høyre finner du kontaktinformasjon til de i kommunen som jobber med dette. Du finner også relevante skjemaer og informasjonen fra andre aktører i menyen til høyre.

Dette er nyttig for mange:

Hvem har ansvaret?

Avdeling for Miljø og landbruk ledes av Harald Nøding Østvik. Denne avdelingen er en del av enhet plan og miljø i kommunalområde teknisk.

 Kontakt

 

Opprettet: 13.04.2011 11:28

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar