Pandemien er ikke over

Vær rask til å teste deg ved luftveissymptomer. Da kan du forhindre smitten i å spre seg. Drop-in og utdeling av hurtigtester gjør testingen enklere.

- Vi legger nå til rette for økt testing, og det er viktig at alle haldensere med symptomer tester seg. Det er drop-in på det kommunale testsenteret og mulighet for å hente gratis hurtigtester for hjemmebruk, både på testsenteret og i sentrum, sier kommuneoverlege Kjersti Gjøsund.

Åpningstider for drop-in på testsenteret:

• Mandag-fredag klokken 08.15 – 11.00
  • Mandag-fredag klokken 13.00 – 14.00
  • Lørdag og søndag klokken 12.00-14.00

Åpningstid for å hente hurtigtest på Servicesenteret i rådhuset:

• Mandag til fredag 7.30 til 14.30

Smitten øker

Det er økende smitte i våre nabobyer og i store deler av landet for øvrig. Kommuneoverlegen forventer at det samme vil skje i Halden.

- Vi må være forberedt på at koronasmitten kan øke utover vinteren, og for å unngå ekstra tiltak må vi holde smittespredningen under kontroll. Et viktig verktøy er da å teste ved symptomer på luftveissykdom, sier Gjøsund.

Ring 400 31 709 eller 477 80 744 hvis du tester positivt på selvtest.

Mer informasjon om koronatest i Halden