Halden kommune har nådd regjeringens mål

Halden kommune har nådd regjeringens mål

Denne uken sendte vaksinesenteret i Halden ut invitasjon til alle over 45 år som skal ha oppfriskningsdose (3 dose). Dermed har Halden kommune nådd regjeringens vaksinasjonsmål.

Regjeringen har som mål at alle over 45 år skal ha fått tilbud om oppfriskningsdose innen midten av januar 2022. Med denne ukens invitasjoner til koronavaksinering har Halden kommune levert på dette målet.

Ring hvis du ikke har fått SMS

Denne gjengen er noen av de mange ved Halden kommunes vaksinesenter som har bidratt til å nå regjeringens vaksinasjonsmål. Madelene Berger  Det er noen i målgruppen som ikke har fått SMS fra Halden kommune. Disse vil også få tilbud om vaksinering, hvis de ringer og bestiller time.

- Vi oppfordrer alle over 45 år hvor det er gått minst 4,5 måneder siden andre dose og som ikke har mottatt SMS om å ringe for å avtale tredje dose, sier leder ved vaksinesenteret Madelene Berger.

Vaksinetelefonen har nummer 989 04 425 og er denne uken åpen alle hverdager kl. 08.30-15.30 (pause kl. 11.00 - 12.00). På grunn av stor pågang på telefonen ber vi om at personer som ikke tilhører gruppene som vaksineres nå, venter med å ringe for å bestille time til det er deres tur.

Drop in

Utover de som er over 45 år og skal ha oppfriskningsdose, vaksinerer vaksinesenteret i Halden også de over 18 år med tilleggslidelser. For denne gruppen skal det også ha gått 4,5 måneder fra andre dose. Detaljer om hvilke andre grupper som kan vaksineres nå, kan du alltid se på denne nettsiden.

 - Vi vaksinerer daglig mandag til fredag i uke 1 og 2. I tillegg har vi drop in tirsdag 11. januar fra 16-19.30 for alle i de gruppene vi nå vaksinerer.

Neste uke har vaksinesenteret rundt 1.000 ledige timer. Dersom pågang på timebestillingen avtar vil det vurderes å åpne for nye aldersgrupper fra 44 år og nedover.

- Vaksinesenteret har stor pågang på telefon og mandag 3. januar besvarte vi i overkant av 900 telefonsamtaler. Våre ansatte gjøre en formidabel jobb, og vi jobber med å utøke telefonkapasiteten. Denne uken vaksinerer vi 470 personer daglig, og på drop in 4. januar møtte det 180 personer. Vårt flotte helsepersonell står på for å få vaksinert innbyggerne raskt og smidig, sier Madelene Berger.

Her er Halden kommunes hovedmeny for koronainformasjon