Fristen for å søke barnehageplass er 1.mars

1.mars er siste frist for å levere søknad til hovedopptaket for barnehageplass.
Vær obs på at du må fylle ut en ny søknad om du allerede har levert og ønsker å gjøre endringer. Det er den siste søknaden som blir gjeldende. Søk barnehageplass

Slik tar du hurtigtest hjemme

Slik tar du hurtigtest hjemme

Her finner du  informasjon om hvordan selvtesten utføres.

Se video: Slik tester du deg selv (norsk tale/engelsk tekst)

Bruksanvisning

5.april 2022 opphevet Regjeringen rådet om å holde seg hjemme i 4 døgn ved påvist covid-19. Det vurderes ikke lenger som nødvendig å begrense smitten med andre anbefalinger enn at syke personer holder seg hjemme. Den generelle anbefalingen om testing for covid-19 ved nyoppståtte luftveissymptomer gjelder ikke lenger. Rådene ved nyoppståtte luftveissymptomer er nå å holde seg hjemme når man føler seg syk, uavhengig av årsak.

Selvtester trenger ikke lenger å registreres.

En person med en positiv selvtest regnes som et sikkert positivt smittetilfelle. Hvis du har mottatt en tredje vaksinedose (oppfriskningsdose/"boosterdose"), eller har mottatt to doser koronavaksine og deretter gjennomgått covid-19 i løpet av de siste 3 månedene, har du ingen praktisk eller formell nytte av en bekreftende PCR-test. Hvis ikke dette gjelder deg, så bør du bestille en time for PCR-testing ved vårt kommunale testsenter i Jacob Blochsgate 4 i Halden sentrum for å få oppdatert ditt koronasertifikat. 

Ofte stilte spørsmål

 

Her er Halden kommunes hovedmeny for all koronainformasjon.