Her er koronareglene for Halden

Takk for at du fortsatt har få nærkontakter og god avstand! Her er alle smittevernsreglene som gjelder fra 12. april.

Aktiviteter for mennesker med spesielle behov

Tirsdagsgruppa og Torsdagsgruppa er populære kommunale aktivitetstilbud til mennesker med spesielle behov. Mange av deltakerne er fra kommunens ulike samlokaliserte boliger.

Tirsdagsgruppa

På tirsdagene har vi trening på Risum ungdomsskole. Det er en times lett trening; oppvarming med ball, strekking og tøying, hinderløype over matter og kasse, løping med litt dans. Deretter avslutter vi med litt kos med rundstykker i skolens kantine.
Alternative aktiviteter: Gårdsbesøk, bowling, turer ute i Halden.

Torsdagsgruppa

På torsdagsgruppa har vi forskjellige aktiviteter som bowling, hobbykveld i Black-box, matlaging på Låby skole og tur til Ertehytta. Vi har også i løpet av sesongen cafékvelder i Black-box. Da er det av og til musikk fra anlegg, og av og til noen som kommer og spiller for oss. Dette er åpent for alle, hit kommer både beboere fra de samlokaliserete boligene og hjemmeboende.

Praktisk informasjon

• Det koster kr 200,- pr halvår å være med på gruppene (kr 150,- for de som kommer med egen transport)
  • Vi disponerer 2 minibusser fra Båstadlund dagsenter for å hente brukerne på Tirsdags- og Torsdagsgruppa
  • Tidspunkt: Begge grupper begynner med henting kl 17.00, aktiviteten starter kl 18.00 og varer til kl.20.00. Deretter kjører vi tilbake.

Kari Olsen kontaktes for påmelding.

Kari Synnøve Olsen
pleiemedarbeider