Påmeldingen til Sommerskolen 2021 har åpnet!

Påmeldingen til Sommerskolen 2021 har åpnet!

Klikk på trinn under for å melde deg på Sommerskolen 2021. 

Sommerskolen er et tilbud for de som har gått mellom 3. og 10. klasse i skoleåret 2020/2021. Du melder på barnet i det trinnet barnet tilhørte i dette skoleåret. 

Klikk på ditt trinn under for påmelding. 

Påmeldingen til Sommerskolen 2021 for uke 25 stenger torsdag 17. juni kl. 10.00, og vil også fremover stenge torsdagen før uken aktiviteten skal foregå. Dette er for å gi arrangørene deltakerlister og mulighet til å planlegge gode opplegg for barna.

Du melder på barnet i det trinnet der barnet gikk på skole i skoleåret 2020/2021. Hvis du har en fjerdeklassing som begynner i 5. klasse høsten 2021, skal eleven fortsatt meldes på i aktivitetene for 3. - 4. trinn, som er trinnet eleven tilhørte i inneværende skoleår.

Vi forventer at plassene fylles opp raskt. Dersom det er fullt vil du få muligheten til å sette deg på venteliste. Dersom noen da melder seg av, vil plassen automatisk gå videre til den neste på ventelisten. 

Etter du har sendt din påmelding mottar du en kvittering på e-post. I denne e-posten kan du også melde deg av. Dersom du ikke møter opp den første dagen uten å gi beskjed, vil du automatisk miste plassen din resten av uka du er påmeldt, og plassen går videre til noen som er på venteliste.

For spørsmål til sommerskolen, send en e-post til sommerskole@halden.kommune.no 

Hva er Halden kommunes sommerskole 2021?

Halden kommune søkte og fikk penger fra Udir til å drive sommerskole for barn og unge i 2021. 

Sommerskolen varierer mellom ukestilbud og dagstilbud, og vi håper at vi har klart å finne tilbud som vil favne så mange som mulig. 

Sommerskolen skal gi barn og unge gode opplevelser og bidra til fornyet motivasjon for læring og deltakelse i idrett, kulturaktiviteter og sosiale fellesskap.

Ved å delta i ulike aktiviteter skal de få lære nye ting, oppleve mestring, bli kjent med andre - og ha det gøy!  

De fleste tilbudene vil finne sted de to første ukene etter skoleslutt (uke 25 og 26) og de to siste ukene før skolestart til høsten (uke 31 og 32), men det vil også være enkelte tilbud i fellesferien. 

Aktivitetene er organisert som et samarbeid mellom lokale aktører og Halden kommune. Ulike aktører har kommet med tilbud til Halden kommune for hvordan de kan drive sommerskoletilbud for barn og unge.  

Ingen tilbud som frister? 

Vi har også laget en side hvor vi har samlet andre tilbud. Her finner du også sommeraktiviteter for ungdom. 

Klikk her for å komme til denne siden