Her er koronareglene for Halden

Takk for at du fortsatt har få nærkontakter og god avstand! Her er alle smittevernsreglene som gjelder fra 12. april.

Elsykler for ansatte og innbyggere

Elsykler for ansatte og innbyggere

​Sykkel kan ofte være det mest effektive transportmiddel for å bevege seg i byer. 

Et godt tilrettelagt system for utlån av elektriske sykler for transport til jobb/ utdanning kan erstatte deler av reiser med bil. Hensikten er at syklene kan benyttes fremfor bil over kortere avstander i kommunen. Dette vil medføre kostnadsbesparelser for kommunen ved at det blir mindre småkjøring i tjenesten for enkelte ansatte i tillegg til at mindre bilkjøring vil bidra til et grønnere miljø. I tillegg til at turister og innbyggere enkelt kan leie elsykkel ved behov.

 Ladestasjoner ble etablert på sentrale kommunale lokasjoner når prosjektet startet opp i 2019. I 2020 ble løsningen utvidet med flere sykler i tillegg til at det ble etablert ladestasjon for sykler både ved Busterudparken og ved Jernbanen. Dette tilbudet er først og fremst rettet mot innbyggere og turister.

For å kunne ta løsningen i bruk må du laste ned appen Move About. Det er selskapet Move About som har kundesupport på løsningen mens et lokalt selskap har ansvar for vedlikehold av syklene​.Smart City elsykkel - Klikk for stort bildeElsykkel 

Øyvind Stokseth
Leder Smart City
E-post
Telefon 932 44 087