Fritidskortet, prosjekt

Fritidskortet, prosjekt

Fritidskortet er et tilbud til alle barn og unge i Halden om økonomisk støtte til å delta på en fast fritidsaktivitet. Tilbudet gjelder fra det kalenderåret du fyller 6 år, til og med kalenderåret du fyller 18 år.

Skjermbilde fra mobiltelefon av Fritidskortet - Klikk for stort bilde Totalt i Halden utgjør det over 4000 barn og unge. Målet med ordningen er at flere barn og unge skal få delta i faste og organiserte fritidsaktiviteter. Halden kommune er en av tolv kommuner i landet som er valgt ut til å være pilotkommune for Fritidskortet i 2020/2021.

Den lokale samarbeidspartneren Smart Cognition AS har utviklet en nettside og app med vekt på universell utforming som benyttes for å få tilgang til Fritidskortet. Hensikten med å bruke nettside og app til dette vil være å gjøre det enkelt å søke støtte og å se hvilke fritidsaktiviteter i Halden som dekkes av ordningen i Halden.

Den første prøve-perioden utløp 31. desember 2020. Andre periode går fra 1. januar til 31. juli 2021. Om det er penger igjen på kortet når perioden er over overføres det ikke fra en periode til en annen.

Her kan du lese mer om Fritidskortet

Har du spørsmål? Sjekk her om du finner svaret

Tor-Håkon Sundt Nordenhaug
Frivillighetskoordinator
E-post
Telefon 977 98 095