Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Mitt Liv

Karine Engebretsen Endret:04.03.2019 15:14

Forandringsfabrikken.PNG


Et samarbeidsprosjekt mellom Forandringsfabrikken og kommunal barneverntjeneste


Halden kommune har siden våren 2015 deltatt i prosjektet Mitt Liv, hvor barn og unges kunnskap skal bidra til å utvikle barneverntjenester. Målet er et barnevern som bruker barn og unge som sin nærmeste samarbeidspartner for å sikre god og nyttig hjelp.

I Halden har barneverntjenesten prøvd ut Mitt Livs verdiarbeid, arbeidsmåter, anbefalinger og andre verktøy. Flere av arbeidsmåtene er blitt godt implementert i tjenesten, og hovedfokuset fremover er å innhente tilbakemeldinger fra barn og unge for å sikre kvaliteten i tjenesten.

Gjennom prosjektet har tjenesten fått ytterligere fokus på barn og unges stemme og medvirkning i egen hverdag. Det er opprettet en facebookprofil som heter «Tones postkasse» hvor ungdom over 13 år kan gi tilbakemelding på opplevelsen av kontakt med barneverntjenesten. For barn under 13 år har tjenesten egne verktøy for tilbakemeldinger gjennom samtaler med barnet.

Hver deltakende kommune har en koordinator som jevnlig deltar i ledernettverk med ledere, koordinatorer og ungdommer fra Forandringsfabrikken for å videreutvikle prosjektet. I Halden kommune er koordinatoren Tone Kristiansen.

Les gjerne mer om prosjektet og de flotte unge menneskene i Forandringsfabrikken her:
http://www.forandringsfabrikken.no

Les mer om Mitt Liv


 Kontakt

 

 Tjenestetilbud

 

 Skjema

 

Opprettet: 05.06.2018 12:21

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar