Velkommen til barnehagen

Velkommen til barnehagen

Brekkerød barnehage er en helsefremmende barnehage som ligger i utkanten av Brekkerød boligfelt - rett ved skogen.

Barnehagebarn samlet rundt bålpanne ved en gapahuk bygd i tre. - Klikk for stort bilde Brekkerød barnehage

Brekkerød barnehage er en kommunal barnehage med fire avdelinger. Vi har godt utdannet og stabilt personale, de fleste med lang erfaring fra arbeide i barnehage. Barnehagen sto ferdig i 2009 og åpnet i august samme år.

Barnehagen ligger fint til i utkanten av Brekkerød boligfelt, med nærhet til skog og med god bussforbindelse til Halden sentrum. Barnehagens uteområde ligger fint i terrenget med akebakke og gode flater for alle aktiviteter. Inne er våre lokaler lyse og luftige med gangområder som benyttes til lek og fysisk aktivitet.

Helsefremmende barnehage

I 2016 ble vi godkjent som helsefremmende barnehage etter å ha deltatt i et prosjekt i regi av østfoldhelsa med tema " Helsefremmende barnehager og skoler i Østfold ". Vi har stort fokus på fysisk og psykisk helse og jobber målrettet for å gi barna gode opplevelser og verktøy til å opprettholde god helse.

Når vi feirer barnas bursdager gjøres dette ved at bursdagsbarnet velger mellom fruktfat, fruktsalat eller smoothie som vi koser oss med. Når vi feirer karneval har avdelingene temaer som de jobber med i forkant og kostymene ordnes i barnehagen av barna selv og av personalet.

Forsterket avdeling

Brekkerød er også Halden kommunes forsterkede barnehage, det vil si at det er godt tilrettelagt for barn med ulike behov og vi har godt utdannet personale med høy kompetanse.

Kontakt

 Har du noen spørsmål? Ring oss gjerne på tlf. 69 21 27 72

Velkommen til oss!