Velkommen til barnehagen

Velkommen til barnehagen

Karrestad er en tre-avdelings, kommunal barnehage. Vi har to avdelinger for barn i alderen 3 til 6 år og en avdeling for barn i alder 0 til 3 år. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Barnehagen ligger sentralt på Karrestad med kort vei til naturen. Vi er praksislærerbarnehage og har et samarbeid med Høgskolen i Østfold.  

Vi serverer all mat i barnehagen for en kostpris som er i tillegg til ordinær betaling. Et godt psykososialt barnehagemiljø innebærer å ha en god balanse mellom lek, hvile og et sunt kosthold.
Vi er en fullkostbarnehage og serverer både frokost, mellommåltid, lunsj og frukt, så hos oss slipper dere å tenke på matpakke. 

Barnehagen er åpen fra klokken 6.45 til 16.45.

Fokusområder

Halden kommune sin visjon for oppvekstsektoren er at Halden skal være "et godt sted å vokse opp". I Karrestad barnehage gjør vi vårt ytterste for å oppfylle denne visjonen. 

Våren 2020 ble Karrestad barnehage godkjent som en helsefremmende barnehage. Det betyr at vi har en helsefremmende praksis som legger vekt på psykisk helse, fysisk helse og kosthold. 

Vi har som mål å være en lærende organisasjon. I den forbindelse tar vi imot barnehagelærerstudenter, barne- og ungdomsarbeiderlærlinger, og elever fra videregående.

Barnehagelærerstudentene har praksis både høst og vår. Dette er lærerikt for studentene og for oss. Studentene får erfart barnehagelivet på kroppen, og vi får innspill om nye teorier, bøker og faglitteratur som hjelper oss til å være ajour med det som skjer i tiden.

Vi tar også imot lærlinger og elever som går på videregående skole. De utdanner seg til å bli barne- og ungdomsarbeidere i barnehage, skolefritidsordning og skole. Lærlingene har vi over en lengre periode av gangen. De blir godt kjent med barna, oss og med foresatte. I år er det småbarnsavdelingen som har en lærling fram til sommeren

Kontakt

Ønsker du ytterligere informasjon om oss, ta gjerne kontakt med styrer Malin Therese Karlsen på telefon 902 09 266 eller e-post malin.therese.karlsen@halden.kommune.no

Kom gjerne komme innom oss, men ring for å avtale tid, så vi har god anledning til å vise deg rundt.