Aktuelt

17. mai

Her er alt du trenger å vite om årets barnetog. Det har vært flere endringer på oppmøtested og rekkefølge for Berg skole. Alle endringer er formidlet hjemmene.  Ønsker dere alle en fin dag i morgen - hipp hipp hurra! Velkommen til arrangementet på Berg kl. 14.30.

Dugnad på 1. trinn

I går ettermiddag hadde foresatte, elever og søsken dugnad på skolen vår. De har vasket vinduer, tettet hull i ballbingenettet, kostet over og under det meste, sydd gardiner, plukket søppel og pinner.  Nå har skolegården vår blitt kjempefin! Tusen takk:)

Kontaktlærere 2024/2025

Nedenfor er en oversikt over kontaktlærere for neste skoleår 1. trinn: Kristine Heede Rørmyr og Cecilie Eide 2. trinn: Lillian Høvik 3. trinn: Kathrine Granli og Hanne Helgesen 4. trinn: Karen Wille og Ida Hafstad 5. trinn: Erik Birkeland og Ann Kristin Borge Jansen 6. trinn: Lars-Erik Rønsen og Caroline Målerud Halvorsen 7. trinn: Therese Ståhl Paulsen og Anders Kalleklev

Fridager i mai

Berg skole og SFO er stengt følgende dager i mai: 1. mai - Arbeidernes dag 9. mai - Kristi himmelfartsdag 10. mai - fridag 17. mai - Grunnlovsdagen 20. mai - Andre pinsedag

I dag har vi avsluttet leseuka 2024

Etter fem dager med lesing i mange former og varianter avsluttet vi uka vår i gymsalen. Vi har hatt en lesekonkurranse hvor elevene har fått ett leselodd for 15 minutter lesing. Disse loddene var med i en loddtrekning med flotte gevinster som kinobilletter, gavekort på Tistasenter, soft-is, Via Ferrata, klatring på grensen, Svev, bøker og baller. Lesing er gøy!

Leseuke 2024

I går var det "kick-off" i gymsalen med skuespill, og høytlesning fra boken "Plass bakpå kosten" for 254 elever. Resten av dagen var det stasjoner med ulike leseaktiviteter. I dag har vi hatt "lesehuledag" med mange kreative huler. Elevene våre leser mye, og nå samles det på leselodd til trekning på fredag. Takk til FAU for frukt og kakao til alle trinn, stor glede!

ÅRSMØTE FAU

DATO: Mandag 22. April, KLOKKESLETT: 18:00, STED: GYMSAL Saksliste er sendt i Visma til alle hjem.  Alle som har elever ved Berg skole, eller som får det neste skoleår er hjertelig velkommen! Vel møtt! Hilsen FAU

Fake snø på 6. trinn

På 6. trinn gjennomførte vi et spennende eksperiment med fake snø! Vi blandet polymer og testet hvordan de reagerte på vann for å lage vår egen kunstige snø. Resultatene våre var både morsomme og lærerike, og vi lærte mye om kjemiske reaksjoner. Det var gøy å se hvordan vi kunne skape vår egen snø, selv om den ikke var ekte!

GOD PÅSKE!

Vi ønsker dere alle en riktig god påske med bilder fra skogtur og påskelunsj som har vært i dag.  SFO er åpen for påmeldte barn mandag-onsdag. Vi sees igjen etter påskeferien. 

Verdensprosjekt på 7. trinn

De siste 4 ukene har vi på 7.trinn- arbeidet med et stort verdensprosjekt. Vi ble delt i 8 forskjellige grupper, og hver gruppe fikk tildelt hvert sitt land. Underveis i prosjektet har vi fått tildelt mange ulike oppgaver. Vi har blant annet laget dyretrofe av nasjonaldyret med faktatekst om dyret på engelsk. Vi har skrevet fakta om kjente personer, og vi har laget kjente turistattraksjoner av papp og andre ting. Vi fikk tildelt en vegg som skulle dekoreres og senere vises frem til resten av skolen. Vi jobbet mye med fremvisningen, flere av landene hadde med ulike krydder, røkelse, musikk og lys, som skapte skikkelig stemning. Vi avsluttet prosjektet med å vise frem arbeidet vårt til resten av skolen. Vi har hatt det veldig gøy med dette prosjektet!