Aktuelt

God høstferie ønskes

Trofast mot gode tradisjoner har 2.-7. trinn gått tur til Bobergåsen i dag. Glade elever og voksne på tur. Vi har hatt en flott dag, nesten uten en dråpe regn:) 2. trinn fikk god hjelp fra fadderne sine på 6. trinn. 7. trinn hadde laget oppgaver på veien som gjorde turen litt kortere, er var det "bomber", telling  og "lava" som vi skulle passere. Takk for turen. Nå venter en uke med velfortjent høstferie. Vi sees igjen mandag 9.oktober. SFO er åpen i hele høstferien for påmeldte barn.

BlimE 2023

I dag har hele skolen danset BlimE-dansen i gymsalen. NRK super har en årlig kampanje med mål om å fremme vennskap og omsorg for hverandre. Slagordet er "Si hei! Vær en venn!" Neste gang vi danser alle sammen sammen er i venneuka vår.   

Dugnad i skolegården vår

I ettermiddag har foresatte og elever på 6. trinn hatt dugnad på skolen vår. Det har blitt så fint. Det har blitt stablet ved, akebakken er klargjort for vinteren, maling av nytt musikkrom, kosting, blåsing av løv, trefelling, buskklipping og rydding. Vi er heldige på Berg som har ivrige dugnadsarbeidere for skolen vår. Tusen takk!

Nytt anlegg på Berg stadion

Mandag var det offisiell åpning av det nye anlegget på Berg stadion. Det har blitt så fint. Vi er heldige som har dette i vårt nærområde. Her vil elevene våre få mye idrettsglede, lek og moro fremover. 

Halden kulturskole starter to nye dansetilbud

Vil du lære streetdance eller moderne / samtidsdans? Da er dette nye tilbudet noe for deg! 

Leksehjelp høsten 2023

Regjeringen har vedtatt at elever i grunnskolen skal få tilbud om gratis leksehjelp. Tilbudet skal være frivillig og ligge utenom skoletid.

Fotballturnering for 5.-7. trinn

I dag har vi hatt fotballturnering for 5.-7. trinn.

SFO-plasser på Berg skole

Vi har tilbud om ulike typer plasser, 50%, 75% og 100%. 100% - Helt tilbud, både før og etter undervisningstid.  75% - 07.00-15.00 eller etter skoletid (i ferier 7.00-14.30/ 09.00-16.30) 50% - 3 dager +2 dager (i ferier 3 + 2 dager).   

Møte for skoleårets foreldrekontakter

7. september kl. 18.00 er det møte for foreldrekontakter. Egen invitasjon er sendt på mail til foreldrekontaktene på 1.-7. trinn.

Skoleskyss

Det er mange elever på Berg som har behov for skoleskyss. Her er en oversikt over busstider til og fra skolen vår.