KUNDENAVN

Hva kan vi hjelpe deg med?

Nyheter

 • 24.11.2023 Svømmehallen er endelig klar
  Remmen svømmehall har vært stengt noen uker for å få gjennomført nødvendig vedlikeholdsarbeid. Den åpner igjen mandag 27. november.
 • 22.11.2023 Støtte til organiserte fritidsaktiviteter
  Du kan nå søke støtte til deltakelse i organiserte fritidsaktiviteter høsten 2023, og skjemaet finner du på denne siden. Du kan søke om maksimalt 3000 kroner per år. Visste du også at idrettslagene har miljøkontakter som kan bistå ved behov?
 • 21.11.2023 Velkommen til julemarked
  Torsdag 7. desemberKl. 17.30 - 19.00Overskuddet fra julemarkedet i år går til «Redd barna Norge». Vår gave vil være med på å bidra til inkludering og bedre levekår for barn i Norge. Alle hjem på Berg har fått invitasjon i Visma
 • 20.11.2023 Gangen for 5.-7. trinn er pyntet til jul
  De siste dagene har 5.6. og 7. trinn planlagt, samarbeidet, klippet, limt, pyntet og dekorert gangen sin til jul. Vi hadde felles åpning med tale, julemusikk og lystenning. Førjulstiden på Berg er fin. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Her kommer du til haldenskolen.no og info som gjelder for alle skolene

Vær obs på at disse lenkene vil ta deg bort fra skolenes nettside, og videre til Halden kommunes felles nettsted for skoler.

På halden.kommune.no kan du finne informasjon om disse tjenestene

Her kan du finne nyttig informasjon om andre tjenester kommunen tilbyr. Vær obs på at disse lenkene vil ta deg bort fra skolenes nettside, og videre til Halden kommunes nettsider.