Aktuelt

Besøksdag for skolestartere

Vi ønsker høstens skolestartere velkommen til besøksdag torsdag 13. juni kl. 17-18.30

To nye rektorer i Halden

Halden kommune har ansatt nye rektorer ved både Gimle skole og Os skole. En tidligere Haldenrektor kommer tilbake. 

Informasjon om skoleskyss

Vi har fått beskjed om at all kollektivtrafikk gjenopptas i morgen, tirsdag 23.01.24. Det gjelder også de elevene som har skyss med taxi.

Barna hjelper brannvesenet å trygge julen

Halden brannvesen skal i slutten av november undervise elever på fjerde trinn i grunnleggende brannvern og dele ut Brannvesenets julekalender. Den inneholder adventstidens viktigste budskap: hvordan få en trygg og brannfri høytid.

Støtte til organiserte fritidsaktiviteter

Du kan nå søke støtte til deltakelse i organiserte fritidsaktiviteter for 2024, og skjemaet finner du på denne siden. Du kan søke om maksimalt 3000 kroner per år. Visste du også at idrettslagene har miljøkontakter som kan bistå ved behov? 

Utredning om ny skolestruktur

I november starter et eksternt konsulentfirma jobben med å se på hvordan skolestrukturen i Halden bedre kan tilpasses behovet.

Halden kulturskole starter to nye dansetilbud

Vil du lære streetdance eller moderne / samtidsdans? Da er dette nye tilbudet noe for deg! 

Ordensreglement for skolene i Halden kommune

Vedlagt ligger forskrift om felles ordensreglement for skolene i Halden kommune.

Velkommen til nytt skoleår!

Vi ønsker nye og "gamle" elever velkommen til skoleåret 2023-2024! FØRSTE SKOLEDAG ER TORSDAG 17.08.23 Buss fra Haneparken og Busterudparken 08.30 (møt opp 08.20). Buss hjem etter skoletid. Vi har samme skoletider som sist skoleår. Førsteklassingene møter i skolegården kl 09.30. Hilsen Oss på Os  

Foreldremøte nye førsteklassinger 14.08.23

Vi inviterer til foreldremøte for foresatte til nye 1. klassinger på Os skole MANDAG 14.08.23 kl 17.00-18.30 i trinnets klasserom (SFO-bygget) Velkommen!