Aktuelt

Halden kommune har derfor besluttet å holde alle barnehager, barneskoler og ungdomsskoler åpent som normalt på mandag 22. januar.

Halden kommune er opptatt av å tilby kommunale tjenester mest mulig som normalt, selv om vinteren gir noen utfordringer. Halden kommune har derfor besluttet å holde alle barnehager, barneskoler og ungdomsskoler åpent som normalt på mandag 22. januar.

Branntilløp ved Risum ungdomsskole

Alle elever og ansatte ved Risum ungdomsskole ble evakuert mandag da brannalarmen gikk rett før klokken 14. Det var et branntilløp i tilknytning til skolens gymsal. Ansatte fikk stanset brannen raskt ved hjelp av pulverapparat. Evakueringen gikk raskt og rutinemessig.

JULEINFO 2023

Til foresatte.  Den første vintermåneden er her, og kulda har begynt å bite seg fast. Om ikke lenge snur sola og vi får igjen lysere dager. 

Støtte til organiserte fritidsaktiviteter

Du kan nå søke støtte til deltakelse i organiserte fritidsaktiviteter for 2024, og skjemaet finner du på denne siden. Du kan søke om maksimalt 3000 kroner per år. Visste du også at idrettslagene har miljøkontakter som kan bistå ved behov? 

Utredning om ny skolestruktur

I november starter et eksternt konsulentfirma jobben med å se på hvordan skolestrukturen i Halden bedre kan tilpasses behovet.

Nytt ungdomsråd i Halden kommune

Det har i dag blitt konstituert nytt ungdomsråd i Halden kommune for de neste to årene. Les mer her for å bli kjent med det nye rådet.

Halden kulturskole starter to nye dansetilbud

Vil du lære streetdance eller moderne / samtidsdans? Da er dette nye tilbudet noe for deg! 

Skolestartfestivalen 24. til 26. august

Fra 24. til 26. august arrangeres Skolestartfestivalen i Halden, som byr på program for ungdom mellom 13 og 18 år på både dagtid og kveldstid. Mer om festivalen kan du lese her. 

Lydmiljøet i skoler forbedres

Lydmiljøet i skoler spiller en viktig rolle for elevers trivsel, konsentrasjon og læring - nå forbedres det.

Gjør barn og unge oppmerksomme på nødtesten 14. juni

Onsdag 14. juni klokken 12 vil nødvarsel bli testet med mobiler og sirener på landsdekkende basis. Det er viktig at barn og unge blir informert om dette på forhånd.