Aktuelt

Støtte til organiserte fritidsaktiviteter

Du kan nå søke støtte til deltakelse i organiserte fritidsaktiviteter for 2024, og skjemaet finner du på denne siden. Du kan søke om maksimalt 3000 kroner per år. Visste du også at idrettslagene har miljøkontakter som kan bistå ved behov? 

Utredning om ny skolestruktur

I november starter et eksternt konsulentfirma jobben med å se på hvordan skolestrukturen i Halden bedre kan tilpasses behovet.

Nytt ungdomsråd i Halden kommune

Det har i dag blitt konstituert nytt ungdomsråd i Halden kommune for de neste to årene. Les mer her for å bli kjent med det nye rådet.

Informasjon til elever og foresatte angående tilsyn.

Her er informasjon til elever og foresatte og tilsynsrapporten.

Halden kulturskole starter to nye dansetilbud

Vil du lære streetdance eller moderne / samtidsdans? Da er dette nye tilbudet noe for deg! 

Skolestartfestivalen 24. til 26. august

Fra 24. til 26. august arrangeres Skolestartfestivalen i Halden, som byr på program for ungdom mellom 13 og 18 år på både dagtid og kveldstid. Mer om festivalen kan du lese her. 

Velkommen til nytt skoleår!

Vi ønsker alle nye og gamle elever velkommen til nytt skoleår her på Rødsberg ungdomsskole. Første skoledag er torsdag 17.august. Alle elever møter opp kl. 08.30 foran hovedtrappa i nedre skolegård. Det blir vanlig skoledag fram til kl 14.00. Vi gleder oss til å se dere!

Lydmiljøet i skoler forbedres

Lydmiljøet i skoler spiller en viktig rolle for elevers trivsel, konsentrasjon og læring - nå forbedres det.

Velkommen til AVSLUTNINGSSEREMONI FOR 10. TRINN

TIL FORELDRE OG FORESATTE!  Vi ønsker velkommen til avslutningsseremoni for årets 10. trinn på Salen torsdag 15/ 6, klokken 17:30.

Gjør barn og unge oppmerksomme på nødtesten 14. juni

Onsdag 14. juni klokken 12 vil nødvarsel bli testet med mobiler og sirener på landsdekkende basis. Det er viktig at barn og unge blir informert om dette på forhånd.