Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Frisklivssentral

Frisklivssentral

Frisklivssentralen er et tilbud for de som har fått eller er i fare for å få en livsstilsykdom og som er motivert for å gjøre en endring i hverdagen. Man kan henvises gjennom NAV, fastlegen eller ta kontakt selv.

Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt på e-post: friskliv@halden.kommune.no
Eller du kan sende en sms til 932 44 080 så tar vi kontakt med deg.

Ved første møte får du en oppstartssamtale med en representant fra frisklivssentralen. Da snakkes det om hva du er motivert for og om frisklivssentralen er det rette for deg.

Dersom dette er noe for deg, får du en frisklivsresept som varer i tre måneder. Den kan forlenges med ytterligere tre måneder. I den perioden er treningen som vi har på timeplanen gratis.

Bilde av en gruppe mennesker som er samlet og går tur i Fredriksten festning - Klikk for stort bildeStavgang-gruppe De treningstimene frisklivssentralen har selv er

  • en styrketime, basert mye på kroppsbelastning
  • stavgang-gruppe
  • intervall-/styrkegruppe
  • en flyt-time som lærer deg å bli kjent med kroppen 
  • for de som trenger det har vi også en varmtvannsbasseng-time
  •  Vi samarbeider med Aktiv på dagtid.

Vi har et kostveiledningskurs som heter "Bra mat", basert på helsedirektoratet sine anbefalinger. Det går over seks kvelder. Fokus er livsstilsendring, en smart endring å kombinere med frisklivresept.

Følg oss på sosiale medier:

Brosjyre Friskliv

Brosjyre (PDF, 2 MB)