30. juni - 6. juli
Mandag: Middag: Fiskegrateng, smør, klostergrønnsaker, kokte poteter. Dessert: Aspargessuppe.
Tirsdag: Middag: Benløse fugler, brun saus, kålstuing, kokte poteter. Dessert: Aprikoskompott.
Onsdag: Middag: Kylling i karrisaus, rotgrønnsaker julienne, jasminris. Dessert: Vaniljeis.
Torsdag: Middag: Fiskekaker, smør, norsk grønnsaksstuing, kokte poteter. Dessert: Blåbærsuppe.
Fredag: Middag: Småkjøtt i saus, vertshusblanding, kokte poteter. Dessert: Sitronfromasj.
Lørdag: Middag: Risengrynsgrøt. Dessert: Frukt/banan.
Søndag: Middag: Salt kokt kjøtt, vossakorv, rotmos, lys saus, kokte poteter. Dessert: Jordbærgelé, vaniljesaus.