Aktuelt

Barna hjelper brannvesenet å trygge julen

Halden brannvesen skal i slutten av november undervise elever på fjerde trinn i grunnleggende brannvern og dele ut Brannvesenets julekalender. Den inneholder adventstidens viktigste budskap: hvordan få en trygg og brannfri høytid.

Støtte til organiserte fritidsaktiviteter

Du kan nå søke støtte til deltakelse i organiserte fritidsaktiviteter for 2024, og skjemaet finner du på denne siden. Du kan søke om maksimalt 3000 kroner per år. Visste du også at idrettslagene har miljøkontakter som kan bistå ved behov? 

Utredning om ny skolestruktur

I november starter et eksternt konsulentfirma jobben med å se på hvordan skolestrukturen i Halden bedre kan tilpasses behovet.

Nytt utstyr til alle klasser!

I går onsdag 11. oktober fikk alle klasser en fin overraskelse. FAU - leder Wilhelm Engh var innom skolen og delte ut en kasse med diverse lekeutstyr til hver klasse. Dette var svært populært i klassene! Tusen takk til FAU.

Halden kulturskole starter to nye dansetilbud

Vil du lære streetdance eller moderne / samtidsdans? Da er dette nye tilbudet noe for deg! 

Velkommen til nytt skoleår!

I dag åpner SFO og vi er i gang med skoleåret 2023 - 2024. Første skoledag er torsdag 17. august. 2. - 7. klasse starter til vanlig tid 08.30. 1, klasse møter kl. 09.00 i skolegården.  Vel møtt!

Lydmiljøet i skoler forbedres

Lydmiljøet i skoler spiller en viktig rolle for elevers trivsel, konsentrasjon og læring - nå forbedres det.

Gjør barn og unge oppmerksomme på nødtesten 14. juni

Onsdag 14. juni klokken 12 vil nødvarsel bli testet med mobiler og sirener på landsdekkende basis. Det er viktig at barn og unge blir informert om dette på forhånd.

Åpen dag Tistedal skole

8. juni arrangerer FAU og skolen Åpen dag på Tistedal skole. Arrangementet starter kl 17.00. Invitasjon er sendt i Visma  

Besøksdager for nye 1.klasse

Vi har nå sendt ut invitasjoner til besøksdager. Dersom dere ikke har mottatt invitasjon i Visma eller digipost, ber vi dere ta kontakt med skolen.