Her er koronareglene for Halden

Takk for at du fortsatt har få nærkontakter og god avstand! Her er alle smittevernsreglene som gjelder fra 12. april.

Pressekontakt

• I Halden kommune skal journalister, så langt det er mulig, få tilgang til de fagfolkene som har mest kunnskap om de enkelte tjenestene, prosjektene eller temaene som media ønsker å belyse.
  • Vet du hvem du skal snakke med, kan du ringe direkte eller via sentralbord 69 17 45 00.
  • Vet du ikke hvem du skal snakke med eller får du ikke svar, kan kommunikasjonsavdelingen som regel hjelpe deg å finne rett person eller avdeling.

Kontakt kommunikasjonsavdelingen:

Kommunikasjonsrådgiver Henrik Diskerud Meyer - Klikk for stort bilde Veronica van Groningen Henrik Diskerud Meyer
Kommunikasjonsrådgiver
E-post: henrik.meyer@halden.kommune.no

Kst. leder kommunikasjon og digitalisering - Klikk for stort bilde Veronica van Groningen Øyvind Grandahl
Kst. leder kommunikasjon og digitalisering
E-post: oyvind.grandahl@halden.kommune.no

Lisa Gustavsen