16. juni - 22. juni
Mandag: Middag: Kokkens fiskegryte, potet. Dessert: Purreløksuppe.
Tirsdag: Middag: Kjøttkaker, brun saus, kålstuing, kokte poteter. Dessert: Sviskekompott.
Onsdag: Middag: Kokt ferskt kjøtt, norsk blanding, sur/søt løksaus, kokte poteter. Dessert: Saftsuppe med helgryn.
Torsdag: Middag: Fiskepudding, rekesaus, brokkoliblanding, kokte poteter. Dessert: Tress iskrem.
Fredag: Middag: Røkt kjøttpølse, brun saus, blomkål/gulrot, kokte poteter. Dessert: Jordbærfromasj.
Lørdag: Middag: Rømmegrøt, spekemat, flatbrød. Dessert: Frukt/banan.
Søndag: Middag: Skinkestek med brun saus, rødkål, kokte poteter. Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus.