Fristen for å søke barnehageplass er 1.mars

1.mars er siste frist for å levere søknad til hovedopptaket for barnehageplass.
Vær obs på at du må fylle ut en ny søknad om du allerede har levert og ønsker å gjøre endringer. Det er den siste søknaden som blir gjeldende. Søk barnehageplass

Aktuelt

Utstilling av studentprosjekt om bynære naturområder i Halden

Høsten 2022 har masterstudenter fra NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet) studert vannveier og natur langs Tista, Schultzedalen og Remmendalen. Dette har resultert i en utstilling som åpner kommende torsdag. 

Høring: Videreføring av fartsforskrift

Halden kommune v/Halden havn sender dette forslag om videreføring av fartsforskrift i kommunens sjøområde på høring. Forskriften gjelder ferdsel med fritidsfartøy i kommunen sjøområde.

Vil du være med i et demenskor

Er du glad i å synge og vil dele sanggleden med andre? Da kan Halden demenskor være noe for deg! 

Sanntidsdata i Halden

Visste du at det blant annet måles svevestøv i Halden?

Drikkevann er friskmeldt

Innbyggerne på Damhaugen og i Oskleiva kan nå bruke drikkevann som normalt. Kommunen og Saugbrugs samarbeider for å unngå lignende hendelser i framtiden. 

Planlegger du å søke midler til kunst- og kulturformål?

Da er tiden inne for å begynne å fylle ut søknaden. Søknadsfristen er 15.februar.

Statsforvalteren på Halden-besøk

I dag er Statsforvalteren på Halden-besøk for å snakke med kommunestyrets medlemmer om nasjonale føringer og forventninger om arealbruk i kommunen. 

Entreprenør til Båstadlund er valgt

Entreprenørselskapet NCC og Halden kommune har signert kontrakt om utvikling av nytt arbeids- og aktivitetssenter på Båstadlund. Dermed er byggestart et viktig skritt nærmere. 

Spar strøm – vinn premier

Gjennom EU-prosjektet ENCHANT ønsker Halden kommune og Klima Østfold å lære mer om energiforbruket til innbyggerne. Derfor kan du vinne premier og spare penger.

Kokevarsel for Damhaugen og Oskleiva

Det har nå blitt sendt ut et varsel om at innbyggere på Damhaugen og Oskleiva har bakterier i vannet og må koke det før bruk.