Aktuelt

Respekter bålforbudet

Etter perioder uten betydelig nedbør er det knusktørt i bakken og skogbrannfaren øker raskt. Brannvesenet ber alle om å ta det nasjonale bålforbudet på alvor og la være å tenne bål eller på annen måte risikere brann.

Unngå spredning av fremmede planter fra hagen din

Når du rydder hagen din, ender du opp med en del hageavfall du vil bli kvitt. Mange vet ikke helt hvor de skal gjøre av slikt avfall, men svaret er egentlig ganske enkelt – avfallet skal leveres på avfallsmottak.

Ny teknisk direktør

Lasse Henriksen (55) er ansatt som direktør teknisk og blir dermed en del av toppledelsen i Halden kommune. Han har betydelig erfaring som leder innenfor samfunnsutvikling og forvaltning.

Sommerjobb i skogen - Skogselskapet er på utkikk etter arbeidskraft

Er du engasjert og glad i skog og mark? Da kan denne sommerjobben på 3 uker være noe for deg. Søknadsfrist 1. juni.

Sommertilbud for barn og unge i Halden

Det er mange ulike aktører som har sommertilbud for barn og unge i løpet av sommeren 2023. Her har vi laget en oversikt. 

Gratis klima- og energirådgivning til styret i borettslag, sameier og boligstiftelser

Halden kommune kommune tilbyr nå gratis klima- og energirådgivning til styrer i boligselskap.

Vanningsrestriksjoner. Nå må du spare på vannet

Fra og med 15. mai innfører Halden kommune restriksjoner for hagevanning.​

Indre Østfold Renovasjon fratrer avfallssamarbeid  

Representantskapet i Østfold Avfallssortering IKS (ØAS) og kommunene i Indre Østfold er enige om at Indre Østfold Renovasjon (IØR) skal trekke seg fra det interkommunale selskapet. Halden kommune er en av eierne i ØAS. 

Oppdatering om stenskred ved Saugbrugs

Det har gått et stenskred ved Norske Skog Saugbrugs. Det er ifølge NVE ingen grunn til bekymring for beboere i nærliggende boliger. Politiet oppfordrer alle til å holde avstand til området. 

Er du klar over at Halden kommune er tilgjengelig på app?

I appen kan du abonnere på nyheter fra valgfrie avdelinger i kommunen. Appen heter Civis og du finner den der du laster ned apper.